Pokeri ei mene niin hyvin kuin pitäisi. Eli se menee huonosti.

Eilen lainasin hyviä kirjoja.

Alla lista tällä viikolla lukemistani kirjoista:

John Updike - Autokauppiaan unelmia(vai unelmat?)

Armas J Pulla - Eipäs tyrkitä sankaria

Armas J Pulla ei taaskaan pettänyt vaan hänen romaaninsa oli silkkaa rautaa ja silkkinauhaa koko matkan. Aivan mahtavan teeskentelemätöntä proosaa, aitoa ja rehellistä, naturalismia parhaimmillaan. Updike on lähestulkoon kuin Pullan vastakohta. Kaiken maailman irvokkuuksia ja pilvien päällä leijailua, lennokasta soopaa! Toisaalta kyllä siinä kustiin sekä miehen että naisen päälle. Sitä ei voi Pullan hykerryttävän hauskasta romaanista sanoa.

Suunnitelmia on paljon. Huomenna äiti täyttää 50 vuotta. Aion syödä hurjasti ja toivottavasti joku vieras päihtyy ja kertoo hauskoja kaskuja elämäntiensä varrelta. Sunnuntaina lähden Joensuuhun katsomaan Flash Gordonia elokuvateatteriin. Se olkoon johtotähteni.

Tänään on tarkoitus voittaa pokerista isot massit. Kuten on ollut jo reilun viikon ajan. Miksen koskaan voita niitä massejani! PERKELE! En usko että en osaa enää pelata vaan syytän kaikesta huonoja kortteja. Ja kaipa minä sitten pelaan vähän huonommin mitä vielä kevään korvilla kun rahaa satoi niskaan joka tuutista.

Ensi maanantaina aloitan tenttikirjojen luvunkin. Jep jep.