Pistelin mailia TE-keskukselle että kuinkas herran starttirahahakemus edistyy..

Vähän myöhemmin tuli soitto että "just" oli katselemassa hakemustani. Sepäs sattui somasti! Kyseli niitä näitä vielä ja vähän oli jahkailevainen! Kuulemma kysellä muilta paikkakunnilta että mites tällaiset tapaukset.. Perkules! Vihjasi ihan suoraan ettei starttirahani ole 100% varma! Perkeleen perkele! Kelle niitä starttirahoja sitten myönnetään ellei koville yrittäjäukoille? Olenko minä liian kova yrittäjäukko? Perkules.. hmm.. se on vaarana kyllä kun on puhe minusta. 

Toivotaan nyt kuitenkin että tulisi järkiinsä nainen. Sanomattakin on selvää että epäilystä hänessä aiheutti alkuperäinen kannattavuuslaskelmani joka pari viikkoa sitten asiantuntijan kanssa sumplittiin Paljon paremmaksi. Nähtävästi "asiantuntija" lähetti jonkinlaisen tumpelolausunnon TE-keskukselle mutta "unohti" liittää laskelmatiedoston mukaan. Lähetin itse äsken sen. 

Toki "asiantuntija" oli myös satuillut jotain nuottakalastuksesta ja kuinka sillä tavalla saa useampia kalalajeja tai jotain muuta sontaa! Ei perkele! Sehän oli totaalisen pihalla kaikesta! Minä niin avoimesti sille puhelin silloin tapaamisessa.. voi perkele! Kaiken maailman taulapäitä siellä onkin asioitamme vatvomassa! :D

Noh, toivottaan että myönteinen päätös tulisi jo huomenna.