Rohkaisin itseni japäätinkirjoittaa tällä kannettavalla vaikka onhan tämä nyt yhtä piinaa.

Koiria syöttäessä helmipöllö huhuilee talon lähipiirissä. Koirat syövät ahnaasti. Pentu annettiin pois isän veljelle. Ehkä hän on siellä onnellisempi. RIP. Kenties ennenaikaista vielä.

Huomenna tai ylihuomenna savottaan. Sitten lihas hikoaa. Tänään ja eilen poljin 50min ja 1h crosstrrainerilla, ja samalla katsoin Patton-elokuvaa. Hyvä leffa. Saanut kahdeksan Oscariakin. Kannatetaan.

Pokeri sujui tammi- ja helmikuun loistavasti. Jännittää miten menee maaliskuu. Viime vuonna meni tappiolle kun innostuin liiaksi voitollisista tammi- ja helmikuista. Toivottavasti olen nyt kasvanut ihmisenä ja pelimiehenä.

Olen lukenut hiukan filosofiaa tässä lomaillessa. Husserl and Intentionality, tai joku sellainen. Luin myös Pelle Miljoonan Villarican. Kerouacmaista lempeää groovea; noin kirjoitin pokeriblogiini. Ja sitähän se on. Nyt on työn alla Beat nikit. Ihan hyvälle vielä vaikuttaa. Voi olla joko hyvä kirja, tai paska kirja. Takaisin Villaricaan. Hieno kirja. Muutaman Pelle Miljoonan vanhemman teoksen olen lukenut ja tuo pesee ne 100-0. Noh, ehkä hiukan liioittelen. On tuo Bonneville tuossa(ostin kirjaston poistomyynnistä 10c). Sen voisi lukea ihan vertailun vuoksi.  Villarica on silti nätti paketti. Leppoisan lempeä.