Hehe, maailman hauskin juttu sattui just!
Kävin parvekkeella kusella(alakerran parvekkeelle) kun joku musta viuhahti päätä päin metsän suunnasta. Vedin pään alas ja hiuksia hipoen sujahti ikkunaan joku. Voitte kuvitella tunteeni: Mitä vittua? Vetoketju kiinni. Se oli kaakkuri! Jumalauta! Lensi ties mistä suoraan ikkunaani. Siihen pökertyi. No minähän en vähästä häkelly. Kokeilin sen pulssia siiven juuresta ja tajusin linnun kuolleeksi. Yritin vielä painella hiukan rintaa josko se auttaisi(olen nähnyt ER:ssä). No vielä mitä, pari kertaa ehdin painaa ja kun aattelin että nyt tekohengitystä niin tää sekopää hullu kuollut lintu pullautti ehkä neljäkiloisen hauen suustaan melkein suuhuni?! Joo äiti, en ole vauvakaakkurisi! Hauki ei ollut vielä ees sulanut. Epäilen että kaakkuri vetänyt sen hauen ahneuksissaan(kunnon ruokakala kai loppu?) ja sitten hauki takertunut kurkkuun sekoittaen linnun pään. No minähän en vähästä häkelly.
Sisältä hain puukon ja suolistin+nyljin kummankin siinä. Hauesta tein hyvät fileet, ja kaakkurin kynin ja pistin marinadiin. Uusi tyttöystäväni saapi ylihuomenna maailman parasta pataa! Hmm. Vois jopa toimia jos laittaisin ne haukifileetkin kaakkurin seuraksi. Sitten perunaa, porkkanaa, sipulia, kermaa, mausteet. Nam. Vähemmästkin on kauniisiin miehiin rakastuttu ja päädytty lapsien tekoon. Jes sir, kiitos kaakkuri!

Edit:
Tätä ei saakeli vieköön usko kukaan! Kävin just ihailemassa lihoja. Ne pirun haukifileet olivat syöneet kaakkurin lihat! Miksi pistin ne samaan marinadiin? Tyhmä veto. Nyt meni fileet ihan pipariksi kun piti vatsat viiltää auki. Pari minuuttia myöhemmin kaakkurin lihat ois ehkä sulaneet ja syömäkelvottomassa kunnossa. Kreivin aikaan, niin sanotusti. Heitin haukifileet ikkunasta kylän kissoille. Tyttöystävälle pelkkää kaakkuria.