Pohjustukseksi: 

https://www.uusisuomi.fi/raha/212357-havytonta-8-miesta-omistaa-saman-kuin-puolet-ihmiskunnasta

Raha kerääntyy harvojen käsiin. Rikkaita tulisi verottaa kovemmin ja näin tasapainottaa elintasokuilua rikkaan ja köyhän maailman välillä.

Tuollaista hapatusta kertoo juttu. 

Kirjoittajalta on kuitenkin lipsahtanut myös fakta sekaan. Että köyhin puolisko elää kahdella dollarilla päivässä. Monella dollarilla päivässä sinä elät? Ja ettäkö vain nuo superpohatat olisivat jotenkin moraalisesti huonoja ja heidän takiaan maailmassa on jonkinasteista "epätasa-arvoa"? 

Hiukan epäilyttää tuollainen asenne samalla kun itse surffailee netissä 600e maksavalla älypuhelimella. En minä, en minä, mutta nuo muut, nuo rikkaammat! 

Jo se naapurin Risto joka tienaa tonnin enemmän kuussa, jo hän on kamala riistokapitalisti ja porvarismulkku! Ei tervehdikään enää nykyisin! Raha tekee semmoista ihmisille.. tekee heistä mulkkuja! Minä sentään tienaan vain sen minkä kulutan! ..vaikka onhan minulle pieni pesämuna kertynytkin pahan päivän varalle. On hyvä varautua kun maailmakin on nykyään tällainen..! 

 

Että silleen. 

Keskiluokan mädännäisyys haisee nenääni päivä päivältä pahemmin. 

Olisi rehellistä edes myöntää se että elää yli kestävän kulutuksen ja riistää kulutustottumuksillaan ja koko elintavallaan köyhempää maailmaa täysin itserakkain perustein ja tarkoituksin. Olkaa rehellisiä ihmiset! Sitten pääsette PARATIISIIN! 

t: kovaa vauhtia keskiluokkaistuva naat