Se olen minä. Tuo otsikossa kuvattu laiskuri. Blogimaailman laiskiainen.

Tähän jonkinlainen pieni päivitys tapahtumista. Menneestä joulusta sekä tulevasta uudesta vuodesta. Joulu onkin jo käsitelty joten Uuteen vuoteen. Vuoden 2015 vaihtumista vietän Turussa. Huomenna 09:50 lähtee junani kohti Turkua. Neljän maissa olen perillä ja eräs kaunis daami tulee hakemaan minut juna-asemalta ennelta tuntemattomaan paikkaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja jossain määrin romanttisissa tunnelmissa. Toki kaikki muukin on mahdollista. Valitettavasti. 

Uudenvuoden aattona kuitenkin viimeistään kohtaan toisen blogilaiskurin jonka kanssa aiomme nautiskella Joulu Portereita sekä kenties muutamia martinejakin. Pitääkin tänään muistaa vara pari purkkia kalaa. Kenties koko kova kolmikko! Muikku, siika sekä ahven. Pari lonkeroa ja yhden luomusiiderinkin taidan ottaa mukaan. Loppu on tuntematonta aikaa.

Tänään testattiin uutta uittolautaa ja 21C pakkasessa laskettiin 3 verkkoakin. Vähän oli alkuongelmia laudan kanssa mutta kaipa se tuosta.. Kevyt on kyllä vanhaan verrattuna. Ihanan kevyt. Eilen saatiin vain yksi verkkoa uitettua kun vanhasta laudasta jousi napsahti poikki. Nyt sitten kokeiltiin verkon päästä vähän ja nykihän siellä. Isä soitti tutulleen joka lupasi pari madetta ottaa.. joten pitihän meidän katsoa mitä oli verkkoon yhden yön aikana eksynyt. Meillä normaali verkonkatsomisväli näin talvisin 5-7 päivää. Sanoin isälle että 2 madetta on ok saalis ja 3 tai enemmän olisi jo hyvän paikan merkki. Ehdittiin ehkä 20-30m verkosta katsoa(eli puolet) ja jäällä sätki jo 4 madetta ja 2 haukea. Wa w wuum! Nyt oli vähän sinne päin.. Nyt kun vielä löydetään hyvä ostaja niin voi voi voi voi! 

Minulla jonkinlainen Suuri hinku keskittyä madebisnekseen täksi puoleksitoista kuukaudeksi mutta isä sanoo että ostajat aina sitä kuhaa hinkuavat.. hingutkoon paskat! Kyllä se made reikänsä löytää kun vain oikeaan paikkaan soittaa. Kuhaa voi pyytää loppuvuoden sitten. Nyt kyllä madekauden aikana tai heti jälkeen kyllä PAKKO ottaa yhteyksiä etelän kalatukkuihin että maksaisivatko ne mateesta hiukan paremmin. Sitten ensi talvena alkaa ajamaan sinne kalaa jos maksavat edes 50% enemmän mitä nämä paikalliset paskariistäjät. Tietty olisi helpointa jos joku Savonlinnan Citymarket tai Prisma ottaisivat mateet mutta en oikein hahmota paljon heillä olisi menekki. Helsingin herkkusuille menisi sen sijaan kaikki minkä jaksaisi pyytää. Asiaan sietää perehtyä kuitenkin. Tuntuisi että 1500kg madetta olisi saatavissa talvikauden aikana. Ehkä? 1000kg nyt ainakin. *pohtii* Olen miettinyt asiaa jo jonkin verran.. ensi joulukuuhun mennessä olen miettinyt kymmeniä tunteja! Ja toivottavasti jotain ratkaisuja on saatu asiaan. Selvyys! 

Sekin kun isä puhuu noista mateista vähän alentuvasti. Että kun ne ostajat sitä kuhaa aina kyselevät. Ja ovat iloisia jos mateiden kanssa olisi edes vähän kuhaa. Paskan vitut! Isä ei vielä tajua että ME määrätään nyt! Jos joku tahtoo meidän kuhat niin jumalauta saa tasan tarkkaan ottaa jokaisen meidän onkiman ja pilkkimän matikan ihan ilman mitään urputusta. Ja sillä hinnalla joka me katsotaan riittäväksi! Tai sitten kuhat lähtee eri toimittajalle. Ihan yksinkertaista matematiikkaa. Kova kovaa vasten, perkele! Ei tässä enää mitään satunnaisharrastelijoita olla.. 

PERKELE NIIN! Vähän itsekunnioitusta! 

Ja Röyhkeyttä!

Saatana noita kauppamiehen perkeleitä.. perkele! Luiruavat kuin pahimmat limamateet kun yrittävät itselleen tiristää vielä sen yhden 50c enemmän kilohinnalta.. eli maksavat sen meille vähemmän. Vittumaista kun ei tunnu kunnon ihmisiä löytyvän tästä maailmasta. Tosin kaipa se on niin että ne limaluirut hakeutuvat kaupan ja rahan tekemisen pariin.. Tosimiehet sitten vain kalastaa ja tappelee niiden limaluirujen kanssa omasta osuudestaan jonka limaluirut katsovan kuuluvan itselleen!