Voitin pokerista ja pääsin samaan missä olin parhaimmillani viikonloppuna ennen surmaavaa syöksyä kuiluun. Ihan jees fiilis nyt. Kolme päivää vain meni montusta nousemiseen. Olen suorastaan iloinen! 

Arvatkaa mistä tämä nopea nousu? Koska katsoin Lovejoyta! Brian Blessed oli pahis! Tuplajaksossa paljastuu kuinka Brian Blessed on suurhuijari joka on jekuttanut yhtä Lovejoyn monista hyvistä naisystävistä. Perästä kuuluu, sanoi Lovejoy. Katsoin ekaa jaksoa 40min ja Brian Blessedin suoranainen pahuus on paljastunut.. enää on edessä Lovejoyn mahtikikka jolla Brian Blessed saadaan nöyryytettyä ja naiselle palautettua hänen rahansa. Ohessa ehkä pelastetaan joku japanilainenkin menettämästä miljooniaan. Japanilainen joka paremmin tunnetaan Taikurina Conan barbaareista..! 

Loppuviikon tavoite on nostaa pokerisaldo pitkästä aikaa yli voitollisuuden rajan ja sen jälkeen fiilistellä runsain mitoin. Kenties pitää välipäivä peleistä. Välipäivän jälkeen aloitan taas kammottavan iskun ja rahan tahkoamisen. ..sitten onkin aika lähteä maalle kalan saalistukseen.

Ja mikäli tulen toisen kerran tekemään viikonloppumaisen syöksyn pokerissa niin jumaliste siitä voitte lukea kommenteista vittuperkelettä ja saatanaperkelettä myöten..