90 kirjaa luin vuonna 2011.

Kirjailijoilla, aiheilla tai laadulla ei ole merkitystä. Vain määrä merkitsee!

Määrä on liian pieni. 104 kirjaa on uuden vuoden tavoite.

 

Yhtenä seikkana voisin kertoa että Päätalot sain luettua loppuun tänä vuonna. Voi toki olla 1-2 lukematontakin Päätaloa mutta en voi tarkastaa kun aloin luettujen kirjan listan pidon vasta Päätalojen aloittamisen jälkeen. Voisikin aloittaa uuden vuoden lukemalla jonkun Päätalon jota en ehkä ole lukenut.. Keväällä tein saman ja olin varma etten ollut lukenut sitä. Olin minä lukenut sen.

Talouskriittistä propagandaa on tullut luettua melko paljon ja sitäkin enemmän historiaa. Erityisesti on tullut luettua Etelä-Euroopan ja Länsi-Aasian historiaa 500ekr - 500jkr. Myös Mika Waltaria olen tankannut jonkin verran. 

Lisäksi on luettu kasa rommaaneja sekä jonkin verran satunnaista tietokirjallisuutta esim. Tajunnan alkemistit, Miljoonan vuoden yksinäisyys, Tuo hiisi hirviäsi - Metsästyksen kulttuurihistoria Suomessa, Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen ynnä muuta. Tai tuossahan ne melkein jo tulivatkin kjeh kjeh. USA:n ja Neuvostoliiton historiat luin. Noh, historiaahan noista on puolet. Semmoista se on näinä aikoina! 

Filosofiaa en tainnut lukea kirjan kirjasta. Parhaillaan on menossa Nykyajan etiikka mutta ei se ehdi tämän vuoden saldoihin.

Tulipa jaaritelma. Nyt puurolle pojat ja tytöt.