Sunnuntai-maanantai yönä näin Provinssin jälkeisissä huuruissa unta Sarah Jessica Parkerista. Sukelsimme ja muistan kuinka ihastunut olinkaan häneen. Unti ei rajoittunut pelkkään sukelteluosuuteen mutta en enää muista mitä kaikkea muuta olikaan. Ei siis kuitenkaan mitään fyysistä, kunhan vain jotain pelehtimistä siellä ja täällä.
Aamulla sitten hämmästelin että kuinka helvetissä näin unta Sarah Jessica Parkerista. Yhhyh. En ole koskaan edes katsonut häntä sillä silmällä. Noh, arvelin että kyllä se nyt tähän jäi.

Maanantai-tiistai yönä en sitten muista lainkaan unia nähneeni.

Viime(ti-ke) yönä taas rävähti.. tättärää.. pääosissa tällä kertaa itse Paris Hilton( !) . . Kiesus! Hänet kohtasin jossain suomalaisessa tavaratalosa aivan ohimennen. Heitin jonkun läpän hänen tyhmyydestään ja sitten päätin viisaimmaksi poistua pikaisesti paikalta. Poistuin olevinaan ovesta hänen nähtensä, vain kiertäen kuitenkin takaisin sisään(ostokset oli kesken).
Paris kuitenkin huomasi jekkuni ja lähti perääni. Kello soi, pyykki valmis.
No, kuitenkin lähti perään ja päädyimme erinäisiin tilanteisiin ennen unen päättymistä.

Herättyäni ihmettelin että miksi Paris Hilton? Olen tainnut selvinpäin(lue hereillä) ollessani kieltää todelliset tunteeni, mitkä ne sitten ovatkaan.

Toisessa unessa olimme samaisessa tavaratalossa ja siellä oli armeijan porukkaa. Sitten ajoimme Simo Salmisen kanssa vanhoilla moottorikelkoilla jonnekin. Minun kelkka hajosi ja Simo joutui ottamaan minut kyytiinsä. Menin kuskiksi ja pistin Simon mököttämään taakseni.
Ei voi enää muistaa. Heräsin liian pitkä aika sitten.

Nyt ne pyykit.