Vuodatus tokeni viime viikon hairahduksistaan ja spedekirjoituksenikin löysivät tiensä takaisin esille. Hyvä näin. Lauantaina tuli juotua pienimuotoiset kännit ja eilen sunnuntain ratoksi vielä 8 olutta vetäisin samaan syssyyn. Jonkinasteinen humala tuli. Meuhkattua tuli ja katsottua MASHia. Puoli kymmeneltä olin jo aivan uupunut ja kävin uneen.

Nyt on pari tuntia tullut jo valvottua kellon lähestyessä aamukuutta. Kohta voisi mennä jatkamaan unia. 

Nyt tuntuu sille että raittiusjakso voisi olla taas paikallaan. Nopeasti meni kyllä eilinen. Vähän chattailin, vähän pelailin.. ja sitten olikin jo ilta ja kaljat loppu. Voisi kyllä juoda lisääkin toki. Aina voisi. Ei vaan ole juotavaa enkä jaksa hakea. Alan hiljalleen varmaan haisemaankin. Jos sitä päivällä suihkuun jaksaisi kömpiä. 

Kroppa vähän kuivanut mutta ihan hyvä on fiilis kyllä. Ei pahoja krapulan tuntuja. Eilenkin taisi suhkot hyvä olo olla aamusta lähtien kun Lidliin selvisin ne 8 oluttakin hakemaan. Ja kadonneen polkupyörän hain kaupungilta. Tallessahan se oli siis oli. 


Spedestoorille ehkä odotettavissa jatkoa lähipäivinä. Tosin keskiviikkona lähden kohti maaseutua joten en tiedä. Saa nähdä miten tämä jälkiviinainen tila lamauttaa minut taas. Unta jos vain saisi niin kyllä minä selvinnen.