Kuten sanottua niin aloitin taas pokerin. Tunti vain pelejä tänään mutta ihan hyvät voitot. Nyt ei viitsi pelata tänään enempää että jää hyvät vibat aloituksesta. Hyvä tunnelma on puoli ruokaa ja puoli peliä. Harmitus tulisi suuren suuri jos nyt alkaisin pelata ja häviäisin kaiken poies.

Myös kaupassa kävin. Ostin piimää ja nakkeja. Sekä jotain muuta. HUOM! Suomalainen kurkku vain 1,99e/kg! vai oliko peräti 0,99e? Ei kai niin halpa kuitenkaan. Menkää ihmiset ja ostakaa kurkkua. Nyt sitä saa.

Mitäpä muuta. Silmarillion etenee mukavaa tahtia. Puoliväli jo saavutettu. Se olkoon viikon tavoitteeni. Lisäksi tonni pokerista, dollareita.  Tarvitsisin nyt hyvät voitot muutamaan viikkoon että saisin itseni kasattua ja rohkaistua. Ei pitäisi pitää tuommoisia puolentoista kuukauden taukoja. Menee tuntuma aivan tyystin. Ja alkaa pelätä ettei enää osaakaan.

kaverin luona voisi piipahtaa kohta. Tai jotain. EN minä nyt tähän mitään saa. Tahdoin vain kertoa että pokeri sujui hyvin tunnin ajan ja se tekee minut tyytyväiseksi elämääni.