Alla mystinen tarina yöstä kronologisessa järjestyksessään: (Jatkoa erään herran blogille)

20.03.2008 - 02:23
RTÄSS EISTO MOI S ON SE ON SE MINUN BÄNÄDI TULE KATSOMAAN MINUA MINÖÄ OLEN SE NBÄDINI SAAT VIINAA BEIBIE SAAT VIINA NIIN PALJO ETTÄ PÄÄ SEKOAA OOOOOH BBEINI TUU TÄNNE HELSINKIN MUN KÄMPÄÄÄN JA MATS TULEE MYSÖJ JA SITEN TE NUKUTTE LATTIALLA JA HALAATTE TOISIANNE KOKO YÖN JA PUSSAATTE JA MINÖÄ NUKUN SÄÖNGHYSSÄ JA ME JUOMME VIINBA VIINBAA VIIINCAA VIINAA VIINAA MNE JYIMNE AAMNYUYB ASTU!!!!!!!!

20.03.2008 - 02:25
MISSÄ KAikki ontulkkaa tänme heti kaikki iknå oon kämnis äoli juuri kaveiren luon a jnyt on vähän näläkrt enetlä tueäf mitä jhteämn äklmutta t uylkaa sijnä ja merlel helssinkkin niin sittem JUODAAN JUODAAN INIINV ITUSTI JANIIHN SATAATANASTI JA niin perkelelesid tett EI MITÄÄN RAJAA EI SIIS RAJAA EIKÄ PANURAJALAA TUILKKA TULKAA ENSKIO KUUSSA JO TULKAA BNEIBET!!!!! JA JUKK NAAT MYHSÖ!

20.03.2008 - 02:26
VAI MWENIENÄAAT DISNÖ OLA SELVIN OÄÅIN NOM INÖÄ KIN MENAA N OLLA SELVIN OKOO VIKOK VMUTa> JUURI NYT SIIS juuri nyt JUURI NYT OKLEN KLÄNNISSSÄ TIIÄTKLÖ S MINÄ JOSEOIN KOKO YÖNÖ TAAI SISIS ILLAN JOIN JHA KLAIKI9V AVKKAVEIT UOLI SEILLÄ JUA NUYT MINÖ OLEN KÄNNISÄÄS SJA KIRJOTIAN NOPEASRTI ETTÄ SINÄJ UKKA RAKASTA NNAT SI RAKAS NAAT JOSTTA SINÄ YMMÄRÄTISSTIN MERLE ON RAKAS JA MATAS ONRTAKSA


RAKAS JANNA
RAKASD MATSA
RAKASDT UKKA
ME RAKASWTELEMEMME
TULKAA TÄNNE NIIN ME RAKASTELEMMWE KOKO YÖH'

TE VOITTE NUKKUA LATTAIAKLLA TAI SÄNGYSSÄ JA SDITTE MINÄ NUKUN AL
KATT
KATTI
LATTIALLA!

20.03.2008 - 02:27
PÄIVAA RAKAS HEDIIN ME MENNEMME NUKKUMAAN!