Tänään katsoin ensimmäisen tunnin dokumentista Inside Job http://www.imdb.com/title/tt1645089/?ref_=nv_sr_1 .

Kapitalistiporhot siirsivät rahaa keskivertokansalaisten taskuista omiinsa silkan ahneutensa ja moraalisen mädännäisyytensä vuoksi. Jonkinlainen kiero hyväveli-järjestelmä on sitonut valtiovallan, ja jossain määrin jopa oikeuslaitoksen käsiä Yhdysvalloissa jos oikein ymmärsin. Tästä seuraa se että pankkiirit tekevät mitä tahtovat. Heillä on rahaa voidella kenet(moraalisesti mädänneen ihmisen) tahtovat. 

Näen että ainoa keino saada nämä omenakorimme mädät omenat itseparannuksen tielle on puhdas väkivalta. Jos ei valtio tai oikeuslaitos pysty asettamaan tuntuvia rangaistuksia teoista joiden seurauksena miljoonat ihmiset menettävät turvansa ja toimeentulonsa niin asiahan on niin että sellainen oikeus ei toimi.

Muistatte varmaan Aki Kaurismäen känniset lausahdukset joissa hän uhkasi viedä saunan taakse porvarin jos toisenkin. Kyllä minä jo silloin ajattelin että tuossa on ideaa.

Nyt kun on lueskellut ja tuon dokkarin katsonut niin näinhän se on. Tämä on meidän maailmamme ja täällä määräämme ME! Ei mikään mätä edustuksellisuuden irvikuva. 100% kansasta tahtoo tuomiolle nuo paskapäät jotka tuhosivat talousjärjestelmäämme ja rikastuivat siinä ohessa.

Odotan ilolla päivää kun voin lukea lehdistä kuinka se ja se multimiljonääri on tapettu työmatkallaan. "Nykyään ahneudellakin on raja."  Tai jotain muuta mukaan. Tällaisia tappoja muutama kymmenen niin johan alkaa huipulla mahaa vääntämään epämoraalisten talousratkaisujen tekeminen ja hyväksyminen.

Tämä ei ainakaan tämän päivän Suomeen sovellu. Sen sijaan Yhdysvallat jossa muutama pääperkele(pankki jne) hallinnoi lähes kaikkea on kuin luotu tällaista varten. Alkaa hiki valua kun johtokunnan pöytään ilmaantuu tyhjiä paikkoja. 

 

Kutakuinkin näin. Poliisin ei tarvitse tästä innostua. Ei se Pentti Linkolakaan ydin- tai kemiallisilla aseilla tuhonnut ylimääräpopulaatioita ympäri maailman.

Tarkoittaako tämä että sekä Linkola että minä olemme luovuttajia!? JUMALISTE!