Beam me up .

Tämä on hyvin itsepetoksellinen alkupläjäys. Krapula meni jo! Se oli aamun tunteina ja päivän tunteina. Nythän on jo vallan eri päiväkin!

Luetteloin:
Join kuusi olutta.
Join pienen pullollisen viinaa.
Houkuttelin kaverin pois vaihtareiden kämpästä jossa hän oli sanomansa mukaan tekemässä tutkimusta vaihtareiden viinoittelukulttuurista.
Olin baarissa.
Join muutamia tequilashotteja.
Näin erästä tyttöä jonka olin nähnyt kerran aiemminkin.
Päädyin kahden teinitytön luo jatkoille samaisen tutkivaa journalismia edustavan kaverini kanssa.
Suutelin pulleampaa tyttöä jota iljetti kieleni. Olin pettynyt.
Söin pähkinöitä. Ne olivat pieniä ja pahoja. Olikohan ne edes pähkinöitä? Ne saattoivat olla mitä vain. Hiiren paskaa epäilen suuresti. Kyllähän humalaiselle kaikki kelpaa.
Pyöritimme pulloa.
Päädyin suutelemaan kaveriani. Tämä siksi että oletimme homosuutelun johtavan myöhemmin heteroseksiin. Ei tapahtunut. Näimme sentään lesbosuutelua. Se oli puoli ruokaa, puoli voittoa.
Päädyin pienemmän tytön kanssa sänkyyn. Vaatteet päällä. Voi, hänhän oli varattu! Onpa tämä nyt on kierotunutta.

Aamulla kävelin jalat rikki hakemaan pyörääni baarin edustalta. Sitten ajelin jalat rikki kämpilleni. Olin aivan uuvuksissa. Pahojen myrkkypähkinöiden syönti vei voimat jaloistani. Sitten makailin sängyssä ja oksensin 4 kertaa. Söin kämppiksen nakin salaa. Epäilen myös sen olleen myrkytetty. Yhdistettynä myrkkynakki+myrkkypähkinät aiheuttavat oksennusta. Vain ekalla kertaa oksensin yli kaksi desiä. Nakkeja ja pähkinöitä. Sitten helpotti. Oli ihan kivoja oksennuksia. Ei mitään tuskaa.
Sitten menin ja ostin jotain outoa keltaista jaffaa. Siinä oli jotain myrkkyä! Kitkerää, karvasta myrkkyä. Join vain vajaan desin. Pahaahan se oli. Pisteli.

Sitten tuli eräs ihminen tänne ja me pelasimme Ufo:a lopun päivää. Heräsin kyllä oksennuksista ja muista voivotteluista vasta iltaviideltä. Iltaviideltä eilen. Siitähän on jo ikuisuus. En edes tiedä miksen ole vielä kuollut. Ja vielä vähemmän tiedän miksi vielä elän.

*kaivelee pallejaan*

Kaipa se tästä lähtisi. Harmi vain että seuraava krapula näillä näkymin tulossa vasta reilun viikon kuluttua. Ensin sössin tentin, ja sitten nautiskelen (yli-)suuria määriä alkoholipitoisia aineita. Ensi kerralla pitää yrittää pysyä erossa myrkkypähkinöistä ja myrkkynakeista.

Ostoslista:
Ketsuppi
Makaroni