Luetut kirjat

Viikko 5

Antti Tuuri - Viisitoista metriä vasempaan

Röyhkä & Metso - Ville Haapasalo : Et kuitenkaan usko.. 

Hyvijä kirjoja kumpikin. Varsinkin edellämainitussa oli ronskia meininkiä. Viinaa joivat suomalaiset saksassa ja metsästivät kirjakauppoja sun muuta. Vain panohommat jäivät eräältä osalta suorittamatta. Noh, olihan tuossa toisessakin ronskija juttusia.. 

 

Itse asiaan. Itse Cthulhun pitkälle yltävä käpälä lopultakin minut tavoitti. Alkutalven olen rietastellyt ja rellestänyt huoletonna tauditonna mutta eilen vähän puski poskionteloihin ja pääkoppaan jotain mustaa visvaa. Nyt olen hiukan niistellyt nenää ja vettä juonut päälle. Flunssaa yrittää pukata. Onneksi on vapaapäivä niin ei mene aika hukkaan. Huomiseksi on tarkoitus parantua ja lähteä katiskoille ja parit verkot kokemaan. Ei tällaiset pikkupaskaflunssat meihin pysty. Vedellä on hyvä huuhtoa pois elimistöstä Cthulhun visvat.

 

Tämä viikko ollut kalastuksen suhteen huonoin nyt kolmeen viikkoon. Huomisen ja ylihuomisen kalastukset voivat vielä pelastaa osan mutta eivät kaikkea. Pimeä kuuko lie vienyt kalat verkoista vai mitä pahoja voimia onkaan ollut liikkeellä. Kalaa ei tule. Tai tulee sitä mutta ei yhtä hurjaa tahtia mitä kaksi edellistä viikkoa kun revimme ennätyssaaliita(Kalpene Pietari!).

Itse asiassa minä jo odotan ensi vuotta. Nyt on tehty tarkat muistiinpanot ja verkkopaikat on tiedossa. Ensi vuonna tulee kalaa IHAN MAAN PERKELEESTI! Ensi talvena siis. Tulisipa talvi jo nopeasti. Nyt on jo kevääksi tuloja, syksyksi tuloja sekä talveksi tuloja. Vielä kun keksii kesäksi jonkun paremman kalastusjutun niin alkaa olla vuosi turvattu. Sitten voi tehdä radikaalimpia siirtoja. Toki kesälomakin on jees.

Nyt otan torkut ja pusken flunssanpoikasen hautaansa.