Uusi aika on koittamassa! 

..mutta ei se koita vielä aikoihin noin niinkuin kokonaisuudessaan. Toki vaivihkaa hiljakseltaan hivuttautuu todellisuutemme osaksi. Wutum! Sitten se on tässä. Eräänä päivänä. Odotellaan.

Toden totta Wotzobeck on lomalla ja hän nukkui onnensa ohitse sillä viime viikonloppunahan eräässä tuntemattomaksi jäävässä kotimaamme kaupungissa oli rocktapahtuma nimeltä Ilosaarirock. Siellä olisi ollut vapautta ja seikkailua jokaiselle sitä kaipaavalle. Valitettavasti osa meistä nukkui onnensa ohitse ja näin menetti lyömättömän mahdollisuuden uudelleensyntyä sankariksi! Palaamme asiaan ensi viikon perjantaina kun on uusi mahdollisuus uudelleensyntyä. 

Minäpoika se olen vain kalastellut ja elellyt perhe-elämää. Kalarintamalla menee todella hyvin! Kalaa nousee ihan kohtuullisesti ja kauppa vetäisi enemmän kuin saamme kalastettua. Näin helpolla ei ole vielä palkkaa saatu. Perhe-elämässä olen lomaillut ympäri Itä-Suomea ja viettänyt rauhaisaa kotielämää ilman perheen pienempiä jäseniä. Jälkimmäisen lomassa nautiskelimme myös juomia ja sen sellaista. Mukavaa on kaikenkaikkiaan. Lakassa olen hyvin vähän ollut, rakentanut kasvihuonetta, lukenut Waltarin loppuun ja mitä vielä! Ette kuulkaas arvaakaan. Nyt olen vähän joutanut laiskottelemaankin ja se on tuntunut hyvälle. 

Tästä aion jatkaa nukkumaan ja aamulla sitten torille kalaa kauppaamaan. Ostakee, ostakee! Näkemiin kansalaiset!