Eilen olisi ollut hyvä tapaaminen jossa olisi ollut kavereita ja hyvää meininkiä. Oli vähän krapula ja väsytti kovin joten päätin tulla omaan sänkyyn(ja "omaan" kaupunkiin) nukkumaan jo ennen neljää. Pari 7,5% lonkeroa ostin Varkauteen tultua ja join ne siinä illan mittaan. Olo koheni toki niistä ja ruuastakin ja harmitti hiukan etten jäänyt ihmisten ilmoille.

Kymmenen maissa olin jo sängyssä lueskelemassa ja vaille seitsemän heräilin 9h yöunien jälkeen pirteänä ja ilman krapulaa. Tuntui hyvälle. 

Jotain häviää, jotain voittaa. 

Hankalinta oli kun Joensuusta tosiaan lähti viimeinen kulkuneuvo kohti Varkautta jo 15.26. Jos olisin saanut muutaman tunnin lisä-aikaa niin olisin ehkä juonut ne pari lonkeroa siellä ja jäänyt niiden hengen voimalla kaupunkiin. Valintojen tekeminen on joskus hyvin hankalaa. 

Arvostaako terveenä heräämistä vai valtaisan riehakasta iltaa tutussa sakissa. Kuinka tällaisia asioita voi edes arvottaa keskenään! Silti on tehtävä valinta.

 

ps. jos jollain häivähtää mielessä ajatus selvinpäin vietettävästä illasta kavereiden kanssa niin voi saman tien tukkia sen turpansa. siitä ei ole nyt kyse.