Tätä blogia tullaan vielä jatkamaan.

Hehe, ei sentään. Vitsit vitseinä. Olen päättänyt lopettaa blogini julkaisun matalan julkisuusasteen vuoksi. Alkuperäinen ajatukseni oli että blogiani kommentoitaisiin valtakunnan suurmedioissa(hymy, seiska..) ja kyrpiintyisin kaikkiin niihin puhelimesta ja postiluukusta tulviviin haastattelupyyntöihin. Näin ei sitten käynyt. Mitä tässä siis enää on jäljellä?

Ensin teen suunnitelman kuinka rökittää Avernum 5, ja sitä myöten eräs vähemmän taitava luolasamooja. Menen, näen, koen ja voitan. Siinä suunnitelmani kaikessa selvyydessään. Ne golemit vain ovat turkasen pahoja!

Todellinen suunnitelmani on tehdä kandiesseeni valmiiksi viikon aikana. Suunnitelmanani on lukea ja kirjoittaa. Ensimmäinen osio onnistuu loistavasti, mutta tuo kirjoittaminen.. siinä on omat probleeminsa joiden yli en välttämättä pääse. Viitseliäisyyteeni on tiukka vastus. Lisäksi on tämä seläntappoon rakenneltu tuolini.

Kävin pihalla. Uimaan piti mennä. En mennyt. Palauttelin pulloja. Lueskelin Halo-sarjakuvaa kirjastossa. Vammaiset olivat vallanneet lukusalin. Ajoin uimahallille. Koululaisten pyöriä piha täynnä -> ei tilaa hallissa. Menin kauppaan ja ostelin.. ostelinpa hyvinkin. Olisipa joku ollut näkemässä!  Ostin 2 litraa maitoa ja ruisleivän.

Tänään en taida enää jaksaa kirjoitella. Sivussakin oli liikaa. Tuhlasin siihen yli tunnin elämästäni. Sitten näinkin jo unta eräästä puolitutusta tytöstä johon olin unessa pihkaantunut. Söin jopa legoja hänen vuokseen! ..itse asiassa syljin niitä legoja salaa pois suustani ettei hän huomaisi. Noloahan se nyt olisi.


Puuh. Nyt voisi tehdä salaattia. Niin, ja uusia perunoita ostin! Nam. Katsotaanpa kuka viimeisenä mustekalaksi muuttuu! Toisaalta, minä taidan luottaa vanhaan kunnon suolasilliin. ..ovat ne kyllä hiukan kuin mustekalan lonkerot. Kautta ryssän risuparran!