Eipä tule liikaa blogattua ei. Tänään piti olla vain tuollainen kevyehkö päivä mutta jotenkin veikin kaikki voimat. Semmoista se toisinaan on. Väsyttää kovasti taas kerran. Puolittaisia vapaita jo oli pari päivää tuossa ja vähän voimaannutti mutta ne voimat eivät kuin parin päivän ajan säilyneet. Vielä pitäisi 2-3 viikkoa jaksaa punnertaa niin sitten alkaisi helpottamaan kun mateet ovat kutuhommansa suorittaneet. Kutekaa perkeleet, kutekaa! 

Vähän tässä lueskelen. Sotakirjaa ja kirjaa Britannian Eurooppa-suhteiden historiasta. Mielenkiintoisia kumpikin. Britit jyränneet Euroopan teollisuutta aika lujalla kädellä 1700-luvun lopulta lähtien. Aikamoista dominanssia jopa 50v siinä. Enemmänkin, sanoisinko. Sodassa kaukopartiomiehet tiedustelevat. Se on aina yhtä jännittävää ja mielenkiintoista. Yksi astui paskamonttuun! Hähä.. Haisi pahalle mutta pahemmalle taisi haista kun tulivat taistelualueelle jolla yli kuukauden kesähelteissä mädänneitä ruumiita hyh hyh.

Eipähän tässä rupisessa elämässäni muuta. Eilen katsoimme Lossien kanssa Lord Jimin loppuun. Ihan ok leffa. Hyviäkin hetkiä piisasi. Jännitystä oli. Romantiikka kyti pinnan alla mutta sitä ei päästetty kukkimaan kunnolla. Voi kuinka tylsää kun oli niin nätti nainenkin. Peter O'Toole oli oma itsensä. 

Olen tässä karttoja taas varmaan lähemmäs tunnin ajan tutkiskellut. Fiksu mies voisi tietysti vaikka Avernumia pelata mutta kun on niin vietävän mielenkiintoisia nuo kartat.. Lauantaina kai vielä verkon laskuun jos ei ihmeitä satu. Tänään pari verkkoa siirrettiin. Raskaampaa sekin homma nyt kun on jäätä enemmän. Alussa oli vain 10-15cm niin nyt ainakin 30cm jo. Ei moottorisahakaan oikein enää kevyesti pure.. kun alussa ei ollut kuin pistellä jääsahalla avannot. 6-8 verkkoa jos ainakin vielä.. :) Kohtahan niitä madeverkkoja jo kuitenkin aletaan pois ottamaan niin joutaahan noita kuhavesillä enemmänkin olemaan..

Sen sellaista. Elämme väsyttäviä aikoja.. kovin väsyttäviä.