Olen uinut ja nähnyt valkeuden. Taivaalta paistoi aurinko päälleni kävelyretkellä, koira kirmasi vapaana ja miehen kädessä oli köydessä hirttosolmu. Rahaa olin nostanut 90 euroa ja ostanut kermaa sekä perunasipulia.

Äsken tein salaatin.

Uunissa hautuu hyvyys.

Nälkä on jo hiukan. Pian päästän vatsani pinteestä ja nautiskelen täysin vatsoin kaikesta mitä millään on heittää tielleni. Kuolema on paha vastus mutta voittanemme senkin hyväksynnällä. Tai enpä tiedä miksi sitä tulisi edes voittaa. Eihän elämä ole mikään kilpailu. Tapahtumien summa vain.

Tällä viikolla en saane luetuksi yhtään kirjaa. Sille nyt ei mahda mitään. Toivotaan että huomisesta sunnuntaihin kuitenkin onnistuisin hankkimaan edes yhden elämyksen. Kyllä pari elämystä aina yhtä kirjaa vastaa. Toisaalta.. jos onkin todella hyvä kirja. Kuten Musashi. Sen aion lainata heti pikimmiten ensi viikolla. Olen lukenut sen aiemmin kaksi tai kolme kertaa. En voi tietää monesti. Jos on lukenut sen nuorena niin sitä ei muista. En kyllä ehkä ole lukenut? Vai olenkohan? 

Muistan aina kun Miyamoto(?) rakentaa peltoa ja farmia. Vuosi vuoden jälkeen hän epäonnistuu. Lopulta ihminen kokee oivalluksia ja vilja lainehtii tulvan sijaan. Hyvin tehty. Viisaus ja pitkäjänteisyys vei voiton. Taas voitto! OLEN TOIVOTON TAPAUS! Aivopesty paskanaama.

Näkemiin.