Eilen meni hyvin. 3h peliä, nousua 200$. Bueno. Perjantai-illan huumaa, siis muilla, ei minulla. Näillä tuntiliksoilla en pistä pahakseni.

Siis itse asiaan.
Näin äsken .. pari tuntia sitten unia kun heräsin.
Kaikki alkoi Ilosaarirokista. Olimme jäällä tms. En enää muista bändin nimeä vaikka se tulikin hyvin selväksi unen aikana. Ei mikään kuuluisa(tai edes olemassaoleva) bändi. Bändin solisti sanoi jonkun lorun pätkän suomeksi, ja sitten yleisön yksi reuna alkoi laulamaan sitä lorua ääneen ja bändi hiljeni. Sitten koko se yleisön reuna irtaantui kaareksi ja lauloi kaaressa sitä lorua. Nehän olivat ainejärjestöni jäseniä kaikki! Tunnistin monta ihmistä. Juttelin erään kanssa jopa siinä sitten.
Aikaa kului.
Kävelin kaverin kanssa kohti Ilosaarirokin portteja, pois alueelta. Tajusin ettei miulla ees ole ranneketta ja ihmettelin siinä ääneen että mitenkähän olen alueelle päässyt? Minulla ei ollut mitään muistikuvia. Muistin vain että keikalla olin ollut. Päällä oli intin toppatakki. Vedin hihoja ranteiden päälle ettei portinvartijat näe rannekkeettomia ranteitani.

Pian olimmekin jo kävelemässä kohti 24h huoltoasemaa saman kaverin kanssa ja seuraamma liittyi eräs lukioaikainen tuttuni. Pian huomasin ettei miulla ole housuja(myös takki oli kadonnut). Irvistelin naamaani hämilläni housuitta ja lukiotuttuni piti minua hulluna, eikä unohtanut huomauttaa asiasta kaverilleni. Noh, housut löytyivät olkapäältäni. Puin ne nopeasti jalkaani ettei vastaantulija huomaisi noloa tilaani.
Kaverini lainasi minulta 20 euroa ja he menivät ostamaan syötävää huoltoasemalta. Siellä tapahtui jotain. Se lukiotuttu esim. yritti huijata myyjää ja ostaa isomman annoksen pienemmän hinnalla tms.

Pian olikin jo seuraava aamu. Luonani oli toinen kaverini sekä joku lihavahko tummatukkainen tyttö(never seen). Menin vessaan ja tein tarpeeni. Mitä huomaankaan? Ovi oli poissa! Oven paikalla oli pelkkä sileä seinä. Meinasin että huudan kaverini avaamaan oven jotta pääsen pois, mutta sitten ajattelin että odottelen vain oven ilmaantumista jottei kaverini pidä minua hulluna. Ja pianhan se ovi ilmaantuikin.
Sitten piti enää valita mitkä housut jalkaan. Housuja oli monia sohvan tai sängyn reunalla. Siinä oli sitten joku pieni tyttö joka esitteli omia housujaan jotka olivat samanlaiset kuin omani, paitsi hiukan eri väriset.
Otin jotkut housut. Yritin mennä vessaan niitä pukemaan mutta siellä se pullea tyttö oli rintaliivejä pukemassa! Hups! Sitten yritin mennä makuuhuoneeseeni pukemaan housut mutta nyt se pullea tyttö oli siellä rintaliiveineen! Argh! No sain siinä jossain kuitenkin housut jalkaani.

Päätimme kaverin kanssa että hyvä pössis, nyt lähdetään ainejärjestöbileisiin ryyppäämään!
Jou jou. Sitten lähdettiin.

Aurinko paistoi.