Atshuu!

Karkasi aivastus, taas kerran.

Pyöräilin eilen tähän kämpille. Matkalla harmitti kun ei ole tullut tänä kesänä pyöräiltyä. Todella mukavaa ja piristävää puuhaa oli vaikka reidet vähän kovilla olivatkin. Eto lenkistä! Huonoksi on entisen urheilijasankarin kunto käynyt, sangen huonoksi.

Tänään pelailin pokeria massiivisten paineiden alla voittaa elokuuksi lomarahoja ja kas! Minähän voitin! Uuden kämpän karma on kohdillaan. Heti +200e ekana päivänä. Tosin tähän lopetankin. Vielä jos pienen voittokierteen saisin niin tässähän on oikeastikin Turkua kohti yritettävä nokkaa saada. Kaikenlaista sitä! 

Kalaakin on tullut jonkin verran. Ei mitään rikastumismääriä nyt mutta niin että homma toimii ja kestää pystyssä. Kuitenkin uskoisin että tänä kesänä on tullut enemmän kalaa kuin vielä yhtenäkään aiempana. Tästä on hyvä sitten jatkaa ensi kesään ja jättisaaliisiin. Toivo elää! Ehkä minusta tuleekin kalastaja. 

Tänä iltana pyöräilen takaisin kotikonnuille ja heti aamusta järvelle. En malta odottaa. Siellä seitsemän rysää odottaa. Kaksi pienintä pitäisi siirtää hiukan eri kulmiin ja paikkoihin kun hiukan huonosti ovat asemoituina tällä hetkellä eivätkä anna kalaa oikeastaan. 

 

Ensi viikonloppuna näillä näkymin Joensuuhun. Wotzobeckin ehdotuksia otetaan vastaan.