Kun vielä olin nuorempi olin kova poika taistelehuudahtelemaan ja pitämään kaikenlaista melua itsestäni ja aatteistani. Johtopäätös oli se että mitä enemmän melua luo enemmän kaikenlaista julkista mielihyvää sekä ulospäinsuuntautuvia ideoita ja nämä voisivat sitten, ja tulevatkin, parantamaan maailman sekä oman pankkitilin saldon. Sanomattakin on selvää että nyt olen jo vanhempi enkä sanoisi että viisaampi. 

Kaikki nämä on kuitenkin vedetty yhteen kautta linjan ja näin on tuotu sieltä tähän koko ympäristö ja sen tuotteet - niin myrkyt kuin kalkutkin. Pallit kutiaa vaikka ei pitäisi olla tauteja. Nämä on neljä periaatettani joista en luovu. Joskus pyydä anteeksi vaikka tekee pahaa ja vääntää mahasta. Kolme kertaa ainakin voi sanoa, sitten on jo kuunneltava viimeistään. Varo Presidenttejä sekä alamaailman keisareita. Etelä--Amerikassa aina muista istua kuskin takana. 

Vaaralliset naiset elämässäni
Elämässäni on ollut neljä vaarallista naista. Näihin en laskisi äitiäni joka on ihan teoriassa ja periaattessa aina vaarallisin naisistasi. Kerron joskus toiste miksi asiat ovat niin tai näin. Tai siis näinhän ne ovat. 
Ensimmäinen nainen oli Emmylou kutosluokalla. Likaiset jalat ja räävitön paskapää. 
Toinen nainen oli Kati joka oli paljon vanhempi. En minä koskaan nähnyt häntä eikä mitään mieltä siis tässä.
Kolmas nainen oli yksi rastapää joka heilui baarissa illat. Karsee ämmä. Omalla tavallani silti pidih neästä.
Neljäs nainen on salaisuus. Kerron joskus toisten tarkemmin. Eihän salaisuuksia tarvita jos niitä tahtoo kutsua salaisuuksiksi.

No sitten me mentiin yhdessä ja marssittiin ja huudettiin maailma parammeksi. JA näättehän te miten kävi? Ihan päin persettä on kaikki mennyt joten jotain me selkeestikin tehtiin väärin.
Emmylou luikki nurkan taa ja suutelin Katin kanssa. Se on pienempi paha mutta valita pitää. En jaksanut puhua kuin kahdesti joetn ei tarvinnut lainkaan keskustella. Tarkoitan tässä nyt tietenkin kuuntelua vaikka kai osa osaa keskustella kuuntelemattakin. Maailma on täynnä meitä ja semmoisia ihmisiä.

Kyllä me uskottiin sanojamme ja huutomme voimaa. Ei me koskaan mitään kyseenalaistettu tai pantu sanoja vastakkain. Me vaan mekastettiin ja tehtiin parempaa maailmaa. 

Jatkan joskus toiste kun tuo mese piippaa.