Käytiin siskon kanssa kirpputorilla. Ostin Zarathustran. 2e maksoi pehmytkantinen. Sen otan mukaan kun lähden pyöräilemään. Sitten resitoimme sitä blossukan kanssa Jurassicissa. Niin että tanner tärisee. Ihmiset tulevat bändien katselun sijasta kuuntelemaan meidän ylvästä resiointiamme. Se on nähtävä.

Pokeri on sujunut kivasti edellisen päivityksen jälkeen. Voisi sanoa jopa että todella kivasti. Kyllä se silti hiukan harmittaa se 700$ potti yhä.
Olen ylpeä äpärä-oppipojastani kaasiksesta joka tahtonsa murskaavalla voimalla murskaa freerolleja, ja näin kasvattaa rollinsa joka päivä uusiin lukemiin. Pelottaa suorastaan. Pian hän on jo minuakin ylemmällä tasolla ja nauraa hekottaa minun pyrkimyksilleni. Jotain hyötyä hänen maanisuudestaankin. Sieluni silmin näen lasikatseisen kaasiksen kuola poskelta jalalle tippuen grindaamassa yötä päivää.

Mansikoita söin.
Tunnin sisällä pitänee lähteä hakemaan pari sukulaisnaista kaupungilta ja viedä pois. Sitten siskon kanssa Subille, kai. Kaksi yhden hinnalla. Sepäs vasta tarjous!