Hiljalleen krapulan/humalan selkä alkaa taas taittua ja uni maittamaan.

Viime yönä kävin jo yhdeksän jälkeen nukkumaan ja mitä unia näinkään !

Useita unia putkeen joissa en tiennyt olenko unessa vai onko se totta. Unet muuttuivat asteittain todemman ja todemman näköiseksi ja muistan kuinka parissa viimeisessä unessa oli jo hankalaa päättää olenko unessa vai onko se sittenkin totta. Osassa unista oli jotain painajaisaspektiakin. Kuitenkin aina huomasin että se on unta ja sain itseni hereille. Yksityiskohdat ovat paenneet mielestäni. Muistan kuitenkin että unet olivat todella tarkkoina mielessäni vielä kun seuraava uni alkoi. En tiedä olinko sitten välillä osittain hereilläkin jopa.

Sitten heräsin pöpperöisenä ja piti vessassa käydä. Tuntui taas todella todenmukaiselle eikä unenmaisuutta tuntunut olevan. Välttelin kuitenkin mm. peiliin katsomista ym seikkoja joista voivat painajaiset hyökätä. Oli nimittäin niin todenmukaista että en enää tiennyt miten olisi voinut selvitä jos painajaisten hahmot hyökkäävät tässäkin unessa. 

Viimeisin jakso siis oli totta niin paljon kuin vain valvetodellisuus totta on. Sitten kävin nukkumaan.

 

Äsken söin leipiä ja ne maistuivat jo hyvälle, leivälle. Huomenna voisi aloitella pokerit. Tämä kuukausi oli pelimäärien suhteen kamala epäonnistuminen. Ehkä 15h tms. Vielä ehtisi.

PIENI TALO PREERIALLA! Nyt täytyy rientää !