Tänään aloitimme talviverkkojen kokemisen. Eilen jo yksi rysä katsottiin mistä oli 10kg haukea tarttunut matkaan. Tänään 18 verkkoa koettiin, kahdella eri järvellä. Piti tehdä tällainen kahden järven ratkaisu että saadaan tulevina päivinä sitten keskittyä asioihin yksi järvi kerrallaan. 

Talvikausi alkoi melko hyvin. Kalastusuran paras talvipäivä. Harvemmin kesä-aikaankaan näin hyviä päiviä saadaan. Ihan timanttinen päivä! Kyllä on hemmetin hyvä tästä lähteä eteenpäin. Harmi vain kun ei enää toista yhtä hyvää päivää tänä talvena voi tulla. :) Noh, huipulta on hyvä aloittaa.

Huomenna kenties laskemaan lisää verkkoja. Perkuleenmoinen pakkanen on niin saa nyt nähdä miten onnistuu. Moottorisaha ainakin jäätynee alta aikayksikön. Huono homma. Jääsaha on tylsä. Katsotaan nyt. Jos edes 8-10 verkkoa saisi laskettua niin sekin olisi jo jotain. 

Ylihuomenna torstaina katsellaan sitten verkkoja taas jossain. Toivotaan että kalaa tulee jonkin verran. 

Todella positiiviset näkymät on kyllä nyt asioihin. Kokemus alkaa näkyä. Toivottavasti vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Vähän on puheltu myös että otetaan pari uuttakin pikkujärveä kalastusrotaatioon. Varaa on. 

Täältä tähän.