Laskin tuossa kirjoja. 18 sain lukumääräksi. Sen verran olen lukenut tänä vuonna. Melkein yllätti tuo luku vaikka eihän se pitäisi yllättää kun kuitenkin tuntuu että lähes koko ajan on jotain luvussa ollut. Parikymmentä siis ainakin saatava täyteen vielä tämän vuoden puolella. En usko edes vaikeuksia tuottavan.

Kyse siis Päätaloista. Eli ainakin 10 000 sivua Päätaloa tänä vuonna luettuna.

Voi toki ajatella jos senkin ajan olisi käyttänyt esim. opiskeluun. Mitäkö sitten olisin oppinut? En usko että ainakaan enempää. 

 

Sukuloiset eivät tule tänään vierailulle, liekö huomennakaan. Nyt tipahdin tyhjän päälle. Mitä tehdä? Suuret suunnitelmani luhistuvat. Hyvä puoli on se että saan pelata pokeria nyt. Tai siis huomenna. Toisaalta se voi olla huonokin asia. Ehkä jos häviän niin ehkä vien laskun siskolle ja sanon maksa nyt siitä kun ette tulleet. Niin minä ehkä teen.. vaikka enhän minä.

 

Kismet-suklaan ostin viikonlopuksi. Sen kun syön niin kyllä jaksan ja kovastipa jaksankin.

 

Jotain maailmallista.. en vaan keksi että mitä. Hesarissa on ollut Wikileaksia, Irlannin rahoja ja pankkeja, Finlandia-palkinto Nenäpäivä ja sen sellaista. Ei oikein mitään kiinnostavaa.  Epiktetos on sen sijaan aina ajoittain mielenkiintoinen. Tänään hänen sanomisiaan taas tutkailin kun tuolla valtakunnansalissa kävin istuntoa pitämässä. Epiktetosta on hyvä lukea sellaisessa tilassa. 

Veijo Meren historiakirjankin aloitin. On se vaan hyvä kirjoittaja. Ihan menee sivut kuin koskea laskisi. Hyvinkin suuresti Jännästi kirjoitettu se teksti. Aluksi vähän silmä karsasti mutta nyt on jo tottunut. Sama kun Päätalossa.. kjeh kjeh.

MYSTISTÄ! Joni Mitchellin Come in from the cold alkoi soida.. RANDOMILLA. Tätä biisiä tullut tällä viikolla eniten kuunneltua. Näin on. Illalla eilen tuli mieleen että kirjoitan sellaisen kaoottisen purkauman tänne jotta ihmiset luulevat minun olevan ryyppyretkellä. Se unohtoi siinä sitten eikä nyt ole sellainen olo. Kaipa se vaatii jonkinlaista aivojen sotkussa oloa, lue. väsymystä/viinaa/huumehia. Tai vaikka adrenaliinimyrskyä.

Myrsksyihin