03.00 - 13.00:
Herään ja pelaan tunnin tai kaksi pokeria.
Syön kaurapuuroa/lueskelen jotain.
Katson elokuvan/käyn uimassa.
Pelaan tunnin tai kaksi pokeria.
Nukun päiväunet.

13.00-15.00:
Saatan pelata hetkisen pokeria.
Lueskelen kirjoja.
Syön lounaan.

15.00 ->
Vapaa-aika.

Vapaa-aika koostuu yleensä elokuvista, kirjoista, kavereista tai kuntoilusta. Unohtamatta tietenkään chattia. Myös jonkinlainen ruokailu iltasella.

Tänään vapaa-aikaani kuuluu kävely keskustaan, elokuvissa käynti, sitten etsin Sotakoiraa kaupoista kunnes on aika käppäillä takaisin.
Seitsemän aikaan olen takaisin. Syön iltapalaa ja alan valmistautua yöpuulle.


Hmm. Huomenna ehkä käyn yliopistolla. Ehkä en. Pitäisi lainata kenties jo kirjoja tuota kandiseminaaria varten. En muista enää mitä reilut puoli vuotta sitten olen kirjoitellut. Pitänee hiukan tarkentaa kokonaisukuvaa. Ja kai opiskella sen Husserlin aivoituksiakin tarkemmin. Vähän jännittää. Onko minusta siihen, vai jätänkö taas kandiseminaarin kesken. 50-50 sanoisin.


Saakeli miten elämä mataa mukavasti radallaan. Olisipa elämä aina tällaista. Voi tehdä ihan mitä tahtoo. Paljoahan minä en tahdo, mutta minulla on rahkeita ja taloudellista voimaa niin että tahtoessani voisin tehdä mitä vain. Tulevaisuus toki aina toisinaan mietityttää. Noh, eihän me nyt sellaisia enää jakseta. Syvemmälle ja syvemmälle kaivaudutaan tähän hetkeen.
Ehkä voisin ottaa päämääräkseni tammikuisen suurseikkailun Turussa. Kohdistaa kaikki voima ja pallienergia siihen. Uusivuosikin tosin edessä. Helsinki? Savonlinna? Joensuu? En tiedä. Ehkä piiloudun niiden viinanhajuisten päivien ajaksi vanhempieni luo.

Nyt en viitsi kirjoittaa enempää kun en mitään suureellista kuitenkaan luo. Voin sitten 20v päästä lukea miten elin herran vuonna 2008 joulukuussa.

Kautta pallienergian ja suurten seikkailujen!
..kjeh kjeh, enhän minä tosissani. Ruokalevolle taidan vain käydä.