Paikkana oli jokin rinne, kenties Ilosaarirokin aikoihin lähettyvillä

Kaikenlaista hassun hauskaa oli jo tapahtunut kun huomasin jonkinlaisen lavan jossa oli kaksi korkeaa reunaa(ja pyörät!). Lavan johon kerättiin pulloja.
Hyppäsin lavaan ja tönäisin sen vauhtiin rinnettä alaspäin. Istuin siinä ja sitten päristin huuliani kuin autoa ajaisin ja pyörittelin näkymätöntä rattia. Alhaalla istui joku porukka joiden päälle olisin suoraan ajanut ellen olisi juuri ja juuri saanut ohjattua "autoani" heidän ohitse ja viereensä. He katselivat minua hiukan kieroon ja pahoilla silmillä. 
"Mistäs sait autos?" 
"Isi anto rippilahjaks." 
Sitten heidän katseensa sulivat ja hymyilivät jopa.
Käppäilin coolisti takaisin oman posseni luokse tuntien äskeisten ihailevat katseet selässäni ja jatkoin sitten lapsellisen humoristisia seikkailujani.


Nukuin aika rutkasti viime yönä. Vain tuo unikohtaus jäi hyvin mieleen vaikka uni ei edes päättynyt tuohon. Jotain vastaavia pöljiä vitsejä vilisi tuossa unessa. Nyt ymmärrän mistä standupit-koomikot saavat materiaalinsa. Tekevät alitajunnoistaan orjiaan ja sitten vain piiskaavat alitajujaan paljastamaan salaisuutensa.
Kohta voisin keittää aamun ratoksi puuron. Sitten olisi kai pelailtava hetkinen pokeria. Lupasin! En silti taida pelata vaan lukea Täällä Pohjan tähden alla kirjaa. Muistelin että kirjan nimessä oli vain kolme sanaa.. näköjään muistin väärin. Vanhuus teettää tämmöistä.

Tarkoitus on tänään tehdä Losmainen seikkailu sisältäen muutamia oluita ja kuppiloita. Saatan peruakin jos uni vie voiton. 

Eilen olin köyhä ensin. Sittten olin rikas kun olin saanut takaisin 60e vesirahoja. Sitten katsoin postit ja oli tullut sähkölasku ja olin taas köyhä. Sitten päätin että kyllä minulla silti on vara muutama olut ostaa!  Jos en tuhlaa tänään niin en voi vastustaa himojani juhannuksena.. Se johtaisi kaikkeen AEVAN KAMALAAN!

Kirjoitan huomenna krapulassa pari infopläjäystä kuvineen. Aiheet ovat vielä hämärän peitossa mutta mietitään.. hmm.. ok. Toinen käsittelee Marxia ja toinen Täällä Pohjantähden alla meininkiä. Tiukkaa faktaa luvassa . kuten aina..