JÄLLEEN KERRAN UUSI VIIKKO! 

Milloin tämä ainainen uuden tajuntaan tulviminen loppuu? EIkö koskaan eikö häh ! Saisi jo loppua. Liikaa tulee uusia asioita joka ikinen Herran siunaama päivä. Ei ole määrällä loppua eikä häntää tahi päätä.

Kalle Päätaloa ei ole nyt kun Joensuun pikkukirjastossa ei ollut kirjaa joka nyt kesken. Olen siis Päätaloton tällä hetkellä. Sen sijaan lainasin kasan kirjoja joista olen puolet ennenkin lukenut. Rintalaa ja Kerouacia tarkoitan. Kerouacilta tuo Big Sur. Mietin josko siitä tulisi fiilistä viikonlopuksi mutta jos oikein muistain niin Big Sur ei kovin riehakas opus olekaan.. en muista kyllä kovin tarkkaan. Jossain Londonin kirjassa muuten seikkailtiin myös Big Surin maisemissa. Siinä Kuun laakso vai mikä olikaan.

Pokeria äsken hiukan pelailin. Toisella sivustolla voitin ja toisella hävisin. Kerrankin voitin oikealla sivustolla. Nyt on pelirollit hyvin tasapainossa eikä pitäisi olla ainakaan välitöntä hätää. Pitkästä aikaa voi olla tulossa hyvä kuukausi. Sormet ristiin ja tukka pois.

Kohta lähdne kaveria vastaan. Sitten teemme ruokaa ja odotamme hartaasti Suomi-Slovakia matsia alkavaksi. Se se on semmoinen ottelu että .. niin no! Siinähän toki voi käydä miten vain mutta eiköhän Suomi vie 6-1.